Keurmerk Letselschade expertise

Gevolgen

De gevolgen van een ongeval lopen uiteen van lichamelijke tot geestelijke schade. Letsel (of letselschade) is het gevolg van een ongeval, zoals een bedrijfsongeval of verkeersongeval. In het geval van letsel heeft u vaak recht op een vergoeding. Content Letselschadespecialisten adviseert u over uw persoonlijke situatie. Wat zijn de mogelijkheden?

Specifieke gevolgen van een ongeval

De schade die u ondervindt als gevolg van een ongeval verschillen per situatie. Er bestaan verschillende regels en bepalingen. Daarnaast verschilt de hoogte van het uit te keren schadebedrag. Soms zijn er veel onduidelijkheden over de vraag wie aansprakelijk is, met name bij ongelukken die onder werktijd gebeuren.

Eén van de bekendere gevolgen van een verkeersongeluk is een whiplash. Bij de claim van een schadevergoeding bij een whiplash komt van alles kijken.

Lees meer over een whiplash, de gevolgen en het claimen van een vergoeding.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Maakt u zich geen zorgen over eventuele kosten. Het eerste advies is altijd kosteloos. Bovendien zijn de kosten die u maakt voor ondersteuning in letselschadegevallen onderdeel van de schade die u geleden heeft. De aansprakelijke verzekeraar moet deze dan ook vergoeding.