Keurmerk Letselschade expertise

Letselschade, wat is dat?

Wat is letselschade? De naam zegt het eigenlijk al, schade door letsel. Wat preciezer: u loopt letsel op door schuld of onder verantwoordelijkheid van een ander. Met andere woorden, een ander is aansprakelijk voor de door u geleden schade. Waar moet u aan denken bij letselschade? Wat zijn de gevolgen?

Gevallen die tot letselschade leiden

U heeft een auto-ongeluk gehad en kampt daardoor nu met een whiplash. Heeft u schade opgelopen door een hondenbeet? Mensen ondervinden letselschade als gevolg van uiteenlopende ongelukken. We hebben een aantal voor u op een rij gezet:

Er bestaan verschillende soorten schadeposten die u kunt verhalen. Denk aan het (gedeeltelijk) verliezen van inkomen, het in dienst moeten nemen van huishoudelijke hulp als gevolg van het letsel, ziektekosten en smartengeld bij gederfde levensvreugde, en ga zo maar door. Een belangenbehartiger als Content Letselschadespecialisten helpt u bij het claimen van een schadevergoeding bij letselschade.

Hulp bij letselschade

Hulp nodig bij letselschade? Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Laat u dan informeren door een ervaren letselschade expert zoals wij. U zit nergens aan vast en beslist helemaal zelf. Lees meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op.

Meer informatie letselschade

Verdiep u verder in letselschade: