Keurmerk Letselschade expertise

Letselschade bedragen bepalen

Letselschade oplopen is ronduit vervelend. De gevolgen hebben vaak, kort- of langdurig, impact op uw leven. U kunt letselschade oplopen door een fout van een ander, in geval van risicoaansprakelijkheid voor een dier of door eigen schuld waarvoor u verzekerd bent (bijvoorbeeld met een Schade Verzekering Inzittenden). Bij Content Letselschadespecialisten letten wij erop dat u altijd optimaal geadviseerd en geholpen wordt bij het verhalen van uw letselschade. Dat betekent dat wij u na het ongeval in de regel zo snel mogelijk thuis bezoeken. Daarbij kunnen wij de gevolgen voor u zo goed mogelijk in beeld brengen, en u informeren over de schadeposten die van belang zijn voor het uiteindelijk vaststellen van de letselschade uitkering.

Bedragen voor letselschade vaststellen

Vaak zijn de letselschade bedragen niet direct goed in te schatten. Er zijn veel factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de letselschade bedragen. Wanneer u een blijvend letsel overhoudt aan het ongeval (of de medische fout) is het logisch dat het letselschade bedrag hoger uitvalt dan wanneer u na twee weken genezen bent.

Enkele factoren waarvan het letselschade bedrag afhangt zijn:

Er zijn uiteraard nog meer factoren die de letselschade bedragen en de letselschade claim kunnen beïnvloeden. Tijdens het eerste bezoek inventariseren wij welke gevolgen het ongeval voor u heeft. Daarbij kunnen wij u informeren over de mogelijke letsel schadevergoeding en uw vragen over materiële schadeposten en smartengeld beantwoorden.

Hulp bij letselschade

Wij helpen u natuurlijk graag verder en kunnen u volledig vrijblijvend van informatie voorzien. Wanneer u graag informatie wilt of een gesprek wilt aanvragen kunt u ons bellen op 0800-2668368 of het  contactformulier invullen.